Inregistrare participanti

Participanții și persoanele însoțitoare sunt rugați să se înregistreze din timp prin completarea formularului de înregistrare on-line.

Înregistrarea online este obligatorie, datele de înregistrare și informațiile din formular fiind solicitate de către Colegiul medicilor pentru obținerea creditelor. Pentru a evita dubla taxare, vă rugăm să vă înregistrați o singură dată.

Taxe de participare

 Până la
24 aprilie 2018
În timpul
conferinței*
Medici primari și specialiști250 RON300 RON
Medici rezidenți 150 RON 190 RON
Medici pensionari 150 RON 210 RON
Taxele de participare nu contin TVA 19%.
*Nu se asigură genți și materiale de conferință pentru cei inregistrati pe loc.

Taxele de înregistrare pentru participanți includ

Admiterea la sesiunile ştiinţifice, Geanta de conferință cu materiale ştiinţifice, Ecuson, Accesul la zona de expozitie Accesul la Ceremonia de deschidere şi la Receptia de bun venit.

Informatii de plata

Platile se pot efectua online sau prin transfer bancar, in contul indicat mai jos sau primit la confirmarea inregistrarii.

In cazul platilor efectuate prin transfer bancar, la efectuarea plăţii, vă rugăm să specificaţi numele participantului şi conferința pentru care faceţi plata (pentru Conferința de Pneumologie Pediatrică 2018).

Pentru a va putea valida inregistrarea, vă rugăm incarcati chitanta doveditoare a platii in contul dumneavoastra (Profil utilizator) din pagina de web a conferintei in sectiunea "Incarca fisier", sau să trimiteți o copie a acestetia prin fax la numarul 021.230.50.42 sau prin mail la adresa venita.doana@rotravelplus.com.

Vă rugăm să reţineţi că înregistrarile fără dovada plății NU vor fi validate.

Plățile se vor efectua în contul:
Romania Travel Plus S.R.L.
CIF: RO10124944
Cont IBAN: RO05 INGB 0001 0001 3596 8938, deschis la ING Bank București.

Parteneri